Post by traveceporpa on Feb 10, 2022 10:31:57 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ „Sky Roller“ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ „Sky Roller“ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code padidinti viską ▞▞▞
▞▞▞ „Sky Roller“ 2022 version ▞▞▞
Šis žaidimas yra nuostabus!! Aš tiesiog norėčiau, kad galėtumėte pavadinti savo personažą, bet šis žaidimas yra nuostabus!!
Prasideda gerai... Bet kiekvienas lygis yra beveik tas pats. Per lengvas, visai ne iššūkis. Labai greitai pasidaro nuobodu.
Šis žaidimas yra toks įdomus. Puikus žaidimas, kuriame galima atsipalaiduoti ir smagiai praleisti laiką. Jis turi nuostabių nesėkmių lol
Šiame žaidime ne tik nuolat rodomi erzinantys, apgaulingi skelbimai, bet ir kartojasi 5 lygiuose. Jo atsisiųsti neverta ir jis tiesiog nuvils jūsų bandymą žaisti, kai skelbimas bus rodomas beveik kiekviename lygyje. Jos būdas užsidirbti pinigų – priversti vaikus pažaboti paprastu žaidimu ir atrakinamais įrenginiais bei atsisiųsti kitas programas, kuriose taip pat gausu skelbimų.
Gali būti linksma ir atpalaiduojanti, tačiau kiekvieną 10 sekundžių žaidimo turite ištverti 30 sekundžių reklamos. Varginantis. Taip pat invazinis, nori daug leidimų. Ne linksma, nei atsipalaiduoti.
Parsisiųsti Roblox + + APK Android telefonai ir tablečių. ... Free Robux For Robloox Ball Blast Shooter Game APK ... I-Sky Roller APK I-Sky Roller.
Man patinka šis žaidimas ir jame nėra daug skelbimų
Man labai patinka šitas žaidimas like
Tai taip šaunu, bet negaliu užbaigti lygio, nes kai žaidi šį žaidimą visą dieną, kuo daugiau žaidi, tuo sunkesnis lygis. ir kurie kuria šį žaidimą, manote, kad tai labai sunku, bet 1 lygyje tai labai lengva ir gali būti, kad labai pavargau nuo šio žaidimo. Jūs šokinėjate ir praleidžiate tai buvo daug, bet man viskas gerai
Sky Roller yra nuostabus
Iš pradžių tai atrodė kaip smagus žaidimas, o kai ėjau į kairę ir į dešinę, jis sugedo ir aš niekada neįveikiau pirmojo lygio. Atsikratykite nesklandumų ir būtų puiku.
Žaidimas gali būti daug geresnis su muzika ir jei lygiai nėra per trumpi. Jaučiasi nevisavertis be jokios muzikos. Begalinis režimas su muzika būtų tobulas.
Sky Roller Arcade sjyc
Sky Roller Trò chơi điện tử zccb
Dieve
Puikus žaidimas, bet nėra pakankamai skinų ar riedučių, turiu visas pačiūžas ir skinas, net tas, kurias reikia žiūrėti skelbimus, kad gautum, skirčiau 4 arba 5, bet tai yra priežastis
Kai pirmą kartą atsisiunčiau šį žaidimą, man atrodė, kad tai yra mano mėgstamiausias žaidimas, kurį kada nors žaidžiau! Ir aš tiesiog jaučiu, kad jie turėtų pridėti, pavyzdžiui, kalėdinius drabužius ir pačiūžas, kurios būtų puiku.
Niekados negali pajudint jūsų ir pralaimiu
Oho Kskskas
Aš tiesiog noriu žaisti d*mn žaidimą. Kiekvieną kartą, kai prarandu lygį (nes negaliu pajudėti ir jis sutrinka), jis uždaro mane nuo žaidimo. Žaidžiau šį žaidimą savo draugo telefone ir jis veikė gerai, bet man, sėkmės, kada nors sakiau, kad jis veikė. Noriu palikti 5 žvaigždutes, bet jei net negaliu žaisti žaidimo, tuomet tu gali eiti į priekį ir mesti tą idėją į pragarą.
Šis žaidimas yra PUIKUS, bet prašau mažiau pridurti, o Valentino dienos atnaujinimo metu jis vis duoda man pačiūžas ir nesuteikia man charakterio, todėl skiriu jums 2 žvaigždutes.
5/5, bet apskritai šiek tiek trikdo, nustebino😍
Tai smagu, bet aš noriu daugiau personažų ir daugiau pačiūžų. Nekenčiu skelbimų
Aš žaidžiau šį žaidimą šiek tiek suktis ir per raundo viduryje žaidimo buvo skelbimas 😑 po kiekvieno raundo yra skelbimas dabar viduryje puikus žaidimas jūsų laisvalaikiui 😇
Ši programa nėra tokia puiki, ji visą laiką vėluoja, o kas kelis raundus joje buvo skelbimas, ir aš negaiščiau laiko ja žaisdamas!
Jo žaidimui skyriau 1/5, nes tai tik laiko švaistymas. Bandysiu žaisti, bet tai tikrai netvarkinga ir lėtai kraunasi. J taip pat pastebi, kad yra per daug skelbimų. Sėkmės kitą kartą gamintojams!
Sky Roller ஆர்கேட் lary
My Talking Tom કેઝ્યુઅલ nlen
Šis žaidimas yra nuostabus 👌 👏 ir tau lengva duoti, todėl neprarasiu žaidimo.
Sky Roller Arcade sjyc
Sky Roller ஆர்கேட் lary
Šis žaidimas yra nuostabus, nes aš važinėju ašmenimis realiame gyvenime! Man tai labai patinka ir aš atsikeliu 5 ryto, kad pažaisčiau! Tai yra nuostabu!!!!!!
Atsisakykite kvailumo ir netinkamumo! Skelbimuose rašoma, pavyzdžiui, tiksliai cituojant: „Išskleiskite kojas“ VAIKAI MATO ŠIUS SKELBIMUS! Kitame skelbime buvo parašyta kažkas kvailo, o ne netinkamo: „Išspręsti gali tik žmonės su driežo smegenimis“ KĄ TAI NET REIŠKIA?! Danny Gonzalezas turėtų pradėti kurti vaizdo įrašą apie tai. Žaidimo eiga taip pat nėra gera. Jis yra labai ilgas ir jame yra daug skelbimų. Būtent tai, ko tikiuosi iš žaidimų mobiliesiems. Neverta švaistyti saugyklos.
Myliu šį žaidimą!!! Bet tai SUPER l a g g y ir skelbimai pasirodo kiekvieną kartą, jei nepavyks, įvertinu 3 žvaigždutėmis
Šis žaidimas labai geras 🙂
Tai labai įdomus žaidimas, bet per daug skelbimų. Tai puikus įdomus žaidimas ir labai nuostabus, tačiau dėl šių skelbimų jis nėra toks įdomus, koks turėtų būti žaidimas.
Smagiai praleidžiu laiką ir tai išvalo mano mintis, o čiuoždamas galite išgirsti asmr kaip OMG, šis žaidimas yra toks smagus, jūs tikrai turėtumėte jį atsisiųsti dabar ir pasakyti, ką manote apie žaidimą, ar jis atpalaiduoja, ar kas ir ar jis nesijaudina, ištrinkite jį ir atsisiųskite dar kartą
Sky Roller Trò chơi điện tử zccb
Man patinka šis žaidimas, jei kas nors iš jūsų žaidžia, įvertinkite jį 5 žvaigždutėmis