(Android/iOS) 2 Player games : the Challenge a csalások növelik a tokeneket
Feb 10, 2022 10:22:44 GMT -6
Post by traveceporpa on Feb 10, 2022 10:22:44 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ 2 Player games : the Challenge ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 2 Player games : the Challenge IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ a csalások növelik a tokeneket ▞▞▞
▞▞▞ 2 Player games : the Challenge 2022 version ▞▞▞
Nagyon nagyon jó app. Sok fajta játék. Én és a nővérem nagyon élvezzük. Tetszik az új frissítés, mert 4 van benne. Csak így tovább.
Szia. A játékok 5 csillagosak. Azonban: kérjük, javítsa ki a következő problémákat: Kosárlabda 🏀 Normál módban az AI ugyanazokat a mozdulatokat hajtja végre, és az esetek 90%-ában pontozza. Dáma: nem mozgathat más kört ⭕ ha van olyan kör, amely be tudja venni az ellenfél körét. Robot 🤖 aréna: kemény módban az AI mindig középen megy, és soha nem sérül meg, ráadásul mozog, MIELŐTT A FEGYVEREK MEGJELENIK? csal, mivel tudja, hol fognak megjelenni a fegyverek. Van még néhány probléma, de a karakterkorlátozás.
5 legjobb android helyi multiplayer játék. Néhány jó és izgalmas helyi multiplayer játékot keres? Nézze meg az új listánkat, amely néhány elgondolkodtató
Ez a játék nagyon vicces, és nagyon élvezi a 2 játékos offline játékot, ez a játék jó
Jó, de arra kérem a fejlesztőket, hogy fejlesztsék ezt multiplayerhez wlan(wifi)/hotspoton. És nagyon jó ötlet
Nagyszerű két játékos játék. Ezenkívül minden játékhoz 3 nehézségi szint tartozik. De unalmassá válik, ha minden játékot elsajátítottál, és fáradt az AI-val való játék. Tehát léteznie kell egy online módnak az online játékhoz. És olyan jelvényeknek is kell lenniük, mint egy jelvény, amikor 10 kemény kört nyersz az AI-val stb. Naponta globális ranglistát kell készíteni, és jelvényt kell adni a ranglista 1. helyéért. A pontszámokat nem szabad minden alkalommal visszaállítani, amikor megnyitjuk a játékot! Lehetőséget kell adni a pontszám visszaállítására
Nagyon jó játék, több mint 12 játékot tud játszani
2 Player games : the Challenge እንቅስቃሴ ያለባቸው pbl
2 Player games : the Challenge Arcade wueq
Csak egy érdekes játék a léghoki
2 Player games : the Challenge Arcade wueq
2 Player Games Free
Ez a játék fantasztikus. Játszhatsz együtt barátaiddal vagy családoddal, de egyedül is. Egyes játékok könnyűek, mások pedig kemények. 😍😍😍🤯🤯🤯🎮🎮😎💯💯👍
Jó az időmérés. Legalább teszi a dolgát. Bár nagyon gyorsan lemeríti az akkumulátort, és egyszerre csak egy játékosnak engedi megnyomni.
Ez egy olyan idegesítő játék. Egyszerűen utálom. törölni fogom. Nagyon csalódott vagyok ebben a játékban. 1 csillagot adok ennek a játéknak. Kérjük, javítsa ezt a játékot. Kösz! 😊
Ez a játék jó, de a hirdetések nagyon rosszak voltak a játékban, szeretem ezt a játékot, de a hirdetések rosszak voltak
Nagyon szeretem a játékot, de nagyon kevés játék van benne
Ok, szóval a legtöbb esetben ez egy jó 2 játékos játék, de amikor sakkozik a számítógép ellen, akkor nem ismeri fel, ha a sakkban vagy a mate. Nagyon bosszantó. Hogyan nyersz?
Javítani kell a grafikán
Ez a játék jó, én és a húgom játszunk, a húgom pedig boldog, miután játszottam ezzel a játékkal 👍👍
5 vagy 10 percig jó, amikor Uberre vagy pizzára vársz a barátoddal
Dinosaur Rampage ஆக்ஷன் bbex
Sokféle játékválaszték, egyszerű független grafika. Kipróbáltam a sakkot és a biliárdot, a sakk mesterséges intelligenciáját még akkor is könnyű legyőzni, ha keményre van állítva. De bármi is legyen, minden rendben van, kivéve... a hirdetéseket. A hosszabb verziójú hirdetéseket nem lehet kihagyni, így minden, ami egy meccs véget ért, meg kell várni a hirdetés befejezését, és csak utána hagyhatja ki a rövidebb verziót
Egész jó 👍
A botok verhetetlenek a pénzrablóban, és ez engem azon kívül idegesített, hogy tisztességes
Nem minden játékban nyersz keményen, és ez is csal, a számítógép csal, ezért ne telepítsd a játékot pls 🙏
A játék nagyon jó és szórakoztató
Ideológiailag nagyon jó játék. De ha képes online többszereplős játékokat hozzáadni másokhoz, akkor biztosan a 10 legjobb játék egyike lesz. Ezért kérjük, adjon hozzá bluetooth-os vagy online játékokat, hogy más rendszerekkel játszhasson. Vegye át ezt az áttekintést
Jó időpassz játék, de egy idő után az ember elveszti érdeklődését. Azt javaslom, hogy tegye interaktívabbá, és minden játékban hozzon létre szinteket.✔✔✔✔✔✔✔
Az ikon... Megfordítása A néhány ember által korábban említett sakklépéseket is javítani kell. Akkor ezt a szavazatot visszafordítom ötre
Ez egy nagyon rossz játék, csak egy időmérés és az MB pazarlása, de ha ez a játék javítja az érintőképernyő érzékenységét, akkor 5 csillagot adok neki
Túl sok a teljes képernyős, átugorhatatlan hirdetések.
Nagyon jó játék egyedül és társaságban is, élvezhet mert fojamatosan új játékokkal bővült ezért nem lehet megunni.
Nagyon szeretem ezt a játékot, és nagyon izgatott vagyok a közelgő játékok miatt, de ennek két oka van, ezért 5 csillag helyett 3 csillagot adtam sakk nehezebb
Az öt legjobb multiplayer játék az új Apple TV-n 2021 - Joe comp
3 csillag, mert ez egy jó játék, és nem szórakoztató telefonon, szeretném, ha feltöltenéd az olyan konzolokra, mint az Xbox és a Playstation. Különben ez egy 5 csillagos játék, csak nem szórakoztató egyetlen telefon képernyőjén, így úgy érzem, ez az egész játék csak gúnyolódik rajtam.
Van egy bug win, amit a medencében lövök, a kék győzelmet 0/100-at adok
Jó játék offline játékhoz, de irányíthatja a hirdetéseket
Rendben, 1 csillag az egyszerű, jó megjelenésű játékért, 2 csillag a pörgetős játékért – az ilyen játékok ritkák a Play Áruházban, 3 csillag a rendszeres frissítésért. 1 csillag mínusz, mert a játéknak nincs online mérkőzés funkciója, így unalmassá válik az AI legyőzése után, 1 csillag mínusz az egyszerű és nem igényel készségeket igénylő játékmódokért.